Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BlockOfSkyBlock[KW3][LudzieVsDemony][Mamy Youtubera który będzie nagrywał][Ts3][24/7][SKYBLOCK Nie regularny][Typ Kwadratowej 3]

Iliver

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Imię Wiktor

Nick CebulkaMC

Masz ts3:Tak

Masz microfon:Pewnie

coś o sobie 2/3 zdania:Jestem miłym i pomocnym chlopakiem.Lubie grac zespołowo i cwicze BreakDance :)

Opublikowano

Imię Mikołaj

Nick SkateSkill

Masz ts3: tak

Masz microfon: Tak

coś o sobie 2/3 zdania: Jestem Mikołaj gram w piłkę nożną . Lubię grać zespołowo i nagrywać :). Ogólnie jestem ogarnięty :)

mca.png

Budowniczy/Użytkownik/Youtuber

Opublikowano

Imię : Jakub / Kuba

Nick : MrManaskal

Masz ts3 : Tak

Masz microfon : Tak

Coś o sobie 2/3 zdania : Nazywam się Kuba, lubię grać w Minecraft'a, League of Legends i inne gry. Mój ulubiony klub to Chelsea, a piłkaż to David Villa. Lubię grać w piłkę nożna, reczną i siatkową. Mam 13 lat i bardzo chciałbym dostać się na White-List'e

akcUvvb.png

Opublikowano

Zobacz vipowski stary VIPOWSKi jest nad administracyjnym lec od samej gory i szukaj Benah

albo kliknij lewym na jakis kanal i klikaj ciagle B az mnie nie znajdziesz

MrManaskal Miło będzie cie poznać zapraszamy na ts3

Opublikowano

Zobacz vipowski stary VIPOWSKi jest nad administracyjnym lec od samej gory i szukaj Benah

albo kliknij lewym na jakis kanal i klikaj ciagle B az mnie nie znajdziesz

MrManaskal Miło będzie cie poznać zapraszamy na ts3

To do mnie?

akcUvvb.png

Opublikowano

Jezu weźcie inny TS zróbcie bo jak tam jest w piz*u i jeszcze trochę tych kanałow to nie wiem gdzie co jest. A nie chce mi się co 5 min bawić się przez długi czas z minimalizowaniem kanałow....

akcUvvb.png

Opublikowano

Imię Piotr

Nick McFace

Masz ts3: ta

Masz microfon: Pewnie

coś o sobie 2/3 zdania: Jestem Piotr interesuje się motoryzacją a także komputerami. Często gram w MC, a jak już wchodzę na serwer to jestem na nim około godzinę conajmniej...

Opublikowano

Imię Arek

Nick Tays

Masz ts3: tak

Masz microfon: tak

coś o sobie 2/3 zdania: bardzo uwielbiam skyblocki, daje na nich opór gram w mc dla rozrywki:) ogarniam.

Opublikowano

Imię:Grzegorz

Nick:melon090

Masz ts3:Tak

Masz microfon:Tak

coś o sobie 2/3 zdania:Jestem miły.Lubie grać w piłke.Moje hobby to zostać rowerzystą

Mam pytanie jakie hasło do ts??

jkj31c.jpg

Teraz GramBezNicku lub TesTerowy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...